Tevreden spelertjes en ouders

Getuigenissen

Vandepitte Nora  9j.

Voetbalschool Legein is gewoon schitterend. Ik verlang de ganse week tot het donderdag is want dan is er terug training en dat maakt mijn week goed!

Héle leuke en uitdagende trainingen. De trainers motiveren ons steeds op een grappige en leuke manier en zijn nooit kwaad. Ik ben al veel beter geworden dit seizoen, Hopelijk mag ik lang blijven voetballen bij de voetbalschool. Ik hoop later bij de Red Flames te mogen spelen.

 Groetjes Nora. 


Collins Ward. 12j.

 Ik vind voetbalschool Legein zeer tof ! Ik heb er 7 toffe jaren gehad en veel geleerd. De trainers waren altijd enthousiast en ze helpen iedereen.  Een goede afwisseling van match en training. Ik kijk alweer uit naar het volgde voetbalkamp.


Mama linda,  mama van topkeeper James Vandycke.


Ik kan niks anders dan met lof vertellen over de voetbalschool. De trainers doen reuze hun best om de spelers echt te leren kennen. En kijken verder dan enkel de prestaties. Ze hebben zeker oog voor het welbevinden van alle spelertjes, de goeie maar ook de spelers die net zijn begonnen.

Filip Vercruysse ( spoedarts )


Wij hebben twee zonen, de oudste is 7, de jongste 5. Louis gaat sinds hij 5 jaar oud werd, en vind het zó leuk, dat hij zijn broer ook overtuigde om direct te gaan voetballen van zodra hij oud genoeg was. Na de gebruikelijke pleinvrees, wilde Leon, de jongste, na enige weken ook driemaal per week gaan in plaats van aanvankelijk één maal per week. Ze verlangen naar de trainingen, eenmaal uit de auto gestapt, spurten ze naar het voetbalveld. Krabsalade, matchen, trappen op doel, ze zijn uitgelaten om dit spelenderwijs te winnen en tijdens de extra vakantievoetbalkampen, de bekers mee naar huis te nemen. Het doet deugd te zien hoe de trainers luisteren naar de voetballers, hun fairplay en discipline bijbrengen, hen leren te luisteren naar elkaar, en écht supporteren en blij zijn als ze hun voetbalkunsten ontwikkelen! 

©2020 Voetbalschool Legein vzw  Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin